+39 0432 25033 +39 337 891690 Da Lunedì a Venerdì

Slovensko

Spoštovani,
Dovolite, da se vam predstavimo.

Smo studio z več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju kontaktnih leč in očesne protetike. Od leta 1988 pa se ukvarjamo izključno z izdelovanjem očesnih protez in protez za prekrivanje atrofičnih zrkel.
Prednost naših izdelkov je v njihovi funkcionalnosti, estetiki in harmoniji, ki jo dosežemo z ekspertno ročno obdelavo.
Z namenom, da zagotovimo najboljši možni rezultat, obravnavamo samo enega pacienta dnevno, in mu že isti dan izdelamo očesno protezo.
Enkrat letno nudimo tudi brezplačni natančen pregled in vzdrževanje proteze.
Ne uporabljamo standardnih protez. Proteze izdelujemo ročno in povsem po meri očesne votline posameznika.
Glede na to, da so tkiva očesne votline mehka, posvečamo veliko pozornost, natančnosti pri izvajanju meritve očesne votline, po kateri izdelamo kalup. S tem dosežemo optimalno obliko očesa in harmonije lege, gibljivosti in funkcionalnost očesne veke, še posebej pri otroci, ki rastejo Z natančno izdelavo po meri se izognemo pomanjkljivostim,značilnim pri uporabi standardnih očesnih protez.

Očesne proteze izdelujemo iz polimetilmetakrilata (P.M.M.A.), ki se je v dolgoletnih izkušnjah vsestransko izkazal kot odlični material,ker omogoča
izdelavo kakovostnega in vizualno estetskega izdelka,ne povzroča nikakršnih alergičnih reakcij in se optimalno harmonično prilega. Zadovoljstvo naših strank je najbolj merodajna ocena dela naših proizvodov, saj je P.M.M.A. praktično imun na vsakršno lepljenje elektrolitov, proteinov, maščobe in organskih snovi, ki jih sproščajo naše solzne žleze in posledično mažejo očesno protezo. Prav tako je neobčutljiv na vsakršno temperaturo in se ne poškoduje, če npr. pade,prav tako je tudi imun na druge morebitne zunanje dejavnike.

Kot smo že omenili , z ročno obdelavo , z ročnim barvanjem šarenice dosežemo optimalno rešitev primerjalne barve z zdravim očesom v vseh svetlobnih pogojih.
Preprečimo presvetlo barvo v slabih svetlobnih pogojih in obratno, pretemno barvo pri močni svetlobi.
Šarenice in zenice se izvedejo v vseh prilagodljivih velikostih, saj je bistvenega pomena, da dosežemo tudi optimalno estetski rezultat.
Beločnici pa lahko ravno tako prilagodimo katerikoli ustrezni odtenek barve, vključno z drobnimi svilnatimi žilicami, ki se pojavijo kot posledica stresa, pomanjkanju spanca ali drugih dejavnikov, ki vplivajo na videz očesa. Z ročnim barvanjem tudi dosežemo obvezen pripadajoč učinek globine, ki ga ustvarimo v predhodnem očesnem prostoru v protezi.

Pri dosledni higieni očesne proteze (enkrat dnevno), uporabnik protezo brez težav uporablja eno leto.
Eno leto je merilo, po katerem je potrebno opraviti natančen pregled. Našim strankam nudimo brezplačni pregled z vključno vzdrževalnimi deli očesnih protez enkrat letno.

V primeru, da vas naše storitve zanimajo, nas lahko kontaktirate na sledečo številko: +39 0432 25033